Beeldmerk-logo_ZaansePas

Gratis paar sokken voor vader

28 mei 2024

Voor je het weet, is het alweer Vaderdag. Zondag 16 juni is de dag om alle speciale mannen in ons leven in het zonnetje te zetten. Heb je een ZaansePas? Dan hebben we iets leuks: op vertoon van je ZaansePas ontvang je een gratis paar Zaanse sokken. Een klein gebaar dat groot in de smaak zal vallen.

Deze Vaderdag willen we iets speciaals doen voor alle geweldige mannen in de Zaanstreek. Als houder van de Zaansepas kun je van 10 t/m 16 juni bij de Zaanstore een gratis paar Zaanse sokken ophalen om jouw vader, schoonvader, grootvader of bonusvader te verrassen. Uiteraard mag je ze als ZaansePas-houder ook zelf houden. Draag ze met trots of verras een andere Zaankanter ermee.

Ga tussen 10 en 15 juni naar de Zaanstore (Stadhuisplein 96 in Zaandam), laat je ZaansePas scannen en je ontvangt direct een gratis paar Zaanse sokken. De sokken zijn verkrijgbaar in een zwart/wit design in maat 40-46. Wacht niet te lang, want op = op. Perfect om je vader te laten zien hoeveel je om hem geeft.

We weten zeker dat je vader verrast zal zijn, met een beetje hulp van de ZaansePas.

Zoek je nog meer inspiratie om hem te verrassen deze dag? Geef eens een activiteit of ervaring cadeau. Ontdek hier onze tips voor stoere en avontuurlijke vaders.

Met de Zaansepas profiteer je niet alleen van geweldige kortingen, maar ook van exclusieve acties zoals deze. Nog geen ZaansePas? Bestel de ZaansePas hier. Dan kun je het hele jaar door gratis of met korting leuke dingen doen.

Deel dit artikel op: