Beeldmerk-logo_ZaansePas

Hoe werkt het?

Met de ZaansePas profiteer je van gratis toegang of flinke korting en andere leuke acties bij winkels, horeca, musea, theater, (sport)activiteiten en uitjes in Zaanstad én profiteer je van extra (landelijk) voordeel.

Als je de ZaansePas koopt, is de pas een jaar geldig vanaf het moment van aankoop.

Hoe het werkt? De ZaansePas werkt met een digitale pas in een (gratis) app en met een fysieke pas. Koop een pas, kies een actie of uitje en geniet. Met de ZaansePas app heb je je pas altijd digitaal bij je.

Voor wie is de pas?

De ZaansePas is er voor iedereen. Voor jong en oud. Voor alleenstaanden en grote gezinnen. Voor inwoners van de Zaanse dorpen en Zaandam. En voor alle mensen die er graag op bezoek komen. Eén pas waarmee iedereen kan genieten van al het moois in de Zaanstreek en meer.

Wat krijg je?

Met je eigen ZaansePas kun je een jaar lang gratis of met korting leuke dingen doen. Op de website zaansepas.nl en in de ZaansePas app vind je het volledige actieaanbod op een rij.

Krijg jij een gratis pas?

Sommige inwoners krijgen de ZaansePas gratis, zoals inwoners met een laag inkomen en mantelzorgers van Zaankanters die in aanmerking komen voor de mantelzorgwaardering.

Klompen illustratie

Acties

De ZaansePas is een voordeelpas. Met de ZaansePas krijg je voordeel op een gevarieerd aanbod op sportief, recreatief en cultureel gebied. Denk aan gratis toegang tot een museum, met korting koffie drinken of lokaal winkelen, voor een lager tarief naar een museum…het kan allemaal met de ZaansePas. Het aanbod wordt het hele jaar aangevuld.

Dit is de ZaansePas

Zoveel Zaans op één pas

zaanse-pas-kaart-schuin

Een ZaansePas heb je er zo uit!

Een ZaansePas kost € 25,- per jaar. Daarvoor krijg je gratis toegang of flinke korting op vele acties. Het voordeel kan wel oplopen tot € 150,-!

Man met ZaansePas

Download de app

Jouw ZaansePas en alle acties op één plek, altijd bij de hand.