Beeldmerk-logo_ZaansePas

Samenwerken met de ZaansePas

Als ondernemer in de Zaanstreek kun je je aansluiten en samenwerken met de ZaansePas. Denk aan winkeliers, horeca, verenigingen, culturele instellingen enz.

Meld je aan als partner en breng jouw organisatie en actie onder de aandacht van 17.500 pashouders. Laat ons weten van welk aanbod de pashouder bij jou kan profiteren.

Man met ZaansePas

word partner

Waarom zou je meedoen?

Hoe werkt het?

Als aanbieder kun je meedoen met twee soorten aanbiedingen: een activiteit en/of een actie. Om de acties goed te kunnen promoten aan de gebruikers van de ZaansePas gebruiken we verschillende communicatiemiddelen.

Acties

Op vertoon van de ZaansePas ontvangt de pashouder een korting op bijvoorbeeld de toegang, deelname of de aanschaf van een product.

Activiteiten

Pashouders met een tegoed op hun ZaansePas kunnen hiermee voor bepaalde zaken betalen. Denk aan de contributie van een sport- of culturele vereniging, het volgen van een cursus of deelname aan een schoolactiviteit.

Middelen

Alle acties zijn te vinden op zaansepas.nl en in de ZaansePas-app en we brengen ze via nieuwsbrieven en social media bij pashouders onder de aandacht. Partners kunnen hun eigen actie promoten via beschikbaar gestelde middelen.

Wat zijn de deelnamevoorwaarden?

Voor deelname aan de ZaansePas hanteren we de volgende voorwaarden: 

zaanse-pas-kaart-schuin

Heb je vragen of wil je je direct aanmelden?

Neem dan contact op met [email protected] of bel naar 088 – 538 70 75