Beeldmerk-logo_ZaansePas

Veelgestelde vragen: partners actieaanbod

Als ondernemer in de Zaanstreek kun je samenwerken met de ZaansePas. Meld je aan als partner en breng jouw organisatie en actie onder de aandacht van pashouders. Meer informatie, de voorwaarden en een formulier om je aan te melden vind je hier.

Alle informatie en de voorwaarden vind je hier.

Wij brengen jouw actie en organisatie onder de aandacht van pashouders via verschillende communicatiemiddelen, zoals social media (Facebook en Instagram) en nieuwsbrieven. Je kunt jouw eigen actie ook promoten via beschikbaar gestelde middelen.

Nee, aan deelname aan de ZaansePas zijn geen kosten verbonden.

Hier vind je materiaal van de ZaansePas dat je kunt downloaden. Dit kun je inzetten voor de promotie van jouw actie.

Je bereikt een interessante doelgroep bestaande uit inwoners en bezoekers van de Zaanstreek, in de leeftijd van 0-99 jaar. Daarnaast wordt je actie en organisatie breed gecommuniceerd en is deelname kosteloos.

Het verwerken en uitbetalen van declaraties verloopt via het transactieplatform CityID. Je kunt het gebruik van je aanbod door deelnemers heel eenvoudig registreren met de bijbehorende app of webtool, CityID Checker. Hiermee scan je de ZaansePas of voer je het pasnummer handmatig in.

Hier vind je uitgebreide informatie en een video over het gebruik van de CityID Checker.

Stuur een mail naar [email protected] of bel met de Service afdeling van de ZaansePas: 088 - 538 7075 (maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur).