Beeldmerk-logo_ZaansePas

Zoveel avontuur voor Vaderdag op één pas

16 mei 2024

Heb je zondag 16 juni al gemarkeerd in je agenda? Vaderdag komt eraan! Dit is de dag om de held in jouw leven extra te verwennen: of dat nu je eigen vader of andere belangrijke vaderfiguur is. Wil je hem echt verrassen deze dag? Geef eens een activiteit of ervaring cadeau. Ontdek hier onze tips voor stoere en avontuurlijke vaders.

Geef je vader de ultieme adrenalinekick met een spannend paintball arrangement! Trek je camouflage overall aan, bespreek de beste strategie met je team en ga dan samen de strijd aan. Ontdek spectaculaire missies en speelvelden in verschillende thema’s. Dit actievolle uitje is een geweldige manier om herinneringen te maken.

15% korting bij Paintball Jungle

Dat je vader jouw rockster is, weet hij natuurlijk allang. Geef hem een drumles cadeau zodat hij zijn innerlijke rockster los kan laten. En wie weet ontdekt hij hier wel zijn nieuwe passie! Tijdens de drumles kan hij zich helemaal uitleven achter het drumstel. Een ervaren drummer leert hem de kneepjes van het vak. 

10% korting op drumles bij drumschool Carel Vrieling

Neem je vader mee op een onvergetelijk avontuur op de Waddenzee. Tijdens een wadlooptocht verkennen jullie een prachtig deel van het Wad tussen Ameland en Schiermonnikoog. Een gids geeft uitleg over de bijzondere natuur in dit gebied. En met een beetje geluk zie je zelfs zeehonden.

13,50 euro korting op een wadlooptocht

Iedere ZaansePas-houder ontvangt €10,- als tegoed op de pas, wat het perfect maakt voor wie nog op zoek is naar iets speciaals voor Vaderdag. Trakteer hem op een ontbijt op bed met iets lekkers van de bakker, koop iets van chocolade of andere heerlijkheden, of zet hem in als korting op een ontspannende massage. Allemaal binnen handbereik met je ZaansePas. 

Kijk hier voor meer informatie over het Zaanse tientje.

Geef op Vaderdag een ZaansePas cadeau. Dan kan je vader het hele jaar door gratis of met korting leuke dingen doen. Bestel de ZaansePas hier.

Deel dit artikel op: