Beeldmerk-logo_ZaansePas

Veelgestelde pas: ZaanseKinderPas

Voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar geldt een gereduceerd tarief. De korting voor kinderen is alleen geldig als ook minimaal een van de ouders of verzorgers een ZaansePas aanschaft voor het standaardtarief. Wil je een kinderpas aanschaffen? Doe dit dan in dezelfde bestelling.

Neem hiervoor contact op met de Service afdeling van de ZaansePas.

Ja, dat kan. Houd er rekening mee dat het tarief voor de pas dan het standaardtarief is. Voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar geldt een gereduceerd tarief. De korting voor kinderen is alleen geldig als ook minimaal een van de ouders of verzorgers een ZaansePas aanschaft voor het standaardtarief.

Ja, dat kan. Houd er rekening mee dat het tarief voor de pas dan het standaardtarief is. Check wel of het rendabel is om een pas aan te schaffen voor kinderen onder de drie jaar. Veel acties zijn voor kinderen onder de 4 jaar gratis.

Vaak gelden sowieso aparte tarieven voor baby’s en kleuters.

Nee, voor kinderen die buiten Zaanstad wonen kun je geen pas tegen een gereduceerd aanschaffen. Gewoon bestellen kan natuurlijk wel; je betaalt dan het standaardtarief.

De ZaanseKinderPas kost € 10,- per jaar. Let op: het is mogelijk om een ZaanseKinderPas te kopen bij aankoop van minimaal één pas door de ouder of verzorger voor het standaardtarief. Dit kan als ze tussen 4 en 18 jaar oud zijn en in Zaanstad wonen.