Beeldmerk-logo_ZaansePas

Acties

De ZaansePas is een pas waarmee je gratis toegang of flinke korting krijgt, evenals andere leuke acties bij winkels, horeca, musea, theater, (sport)activiteiten en uitjes in Zaanstad en omgeving.

De ZaansePas is een jaar geldig vanaf het moment van aankoop.

De ZaansePas is er voor iedereen. Voor jong en oud. Voor alleenstaanden en grote gezinnen. Voor inwoners van de Zaanse dorpen en Zaandam. En voor alle mensen die er graag op bezoek komen.

Zaankanters met een laag inkomen en Zaanse mantelzorgers die in aanmerking komen voor de mantelzorgwaardering ontvangen een gratis ZaansePas.

De ZaansePas werkt via een app en - op aanvraag - met een fysieke pas. Koop een pas, kies een actie of uitje en geniet ervan. Met de ZaansePas app heb je je pas altijd digitaal bij je.

Op de website zaansepas.nl onder 'Acties' en in de gratis ZaansePas app vind je het volledige aanbod op een rij.

Zaankanters met een laag inkomen en Zaanse mantelzorgers die in aanmerking komen voor de mantelzorgwaardering ontvangen een gratis ZaansePas.

Maak een persoonlijk ZaansePas-account aan. Daarmee kun je zien wat je allemaal met je ZaansePas hebt gedaan en hoeveel jij (en je gezin) daarmee hebben bespaard. Via Mijn ZaansePas kun je ook gemakkelijk en snel allerlei paszaken regelen.

Voor volwassenen kost de pas € 25,- per jaar. Voor kinderen is de pas € 10,-. Tot en met 31 december 2023 geldt een introductieprijs van € 19,95 (kinderen: € 7,50) per jaar. De ZaansePas is een jaar geldig vanaf het moment van aankoop.

Met de ZaansePas kun je genieten van gratis of met korting toegang tot cultuur, sport, horeca en meer.

Ja, de ZaansePas kan ook als cadeau worden gegeven. Het is een leuke manier om anderen te laten genieten van al het moois in de Zaanstreek.