Beeldmerk-logo_ZaansePas

Zoveel verwennerij voor Moederdag op één pas

18 april 2024

Het is bijna Moederdag! De dag om moeders te bedanken voor alles wat ze doen. Of het nu je eigen moeder, schoonmoeder, grootmoeder, bonusmoeder of andere speciale vrouw in je leven is, ze verdient het om verwend te worden. Hier zijn vijf tips waarmee dat zeker lukt.

Is jouw moeder degene die elke avond in de keuken staat? Verwen haar met een smakelijk uitje! Trakteer haar op een avondje tapas en cocktails bij Rosey’s. Geniet van de zonnige sfeer, heerlijke hapjes en tropische cocktails. Het is de perfecte gelegenheid om samen tijd door te brengen en te proosten op jullie speciale band.

10% korting bij Rosey’s Tapas & Cocktailbar

Verras je moeder met een betoverend boeket op Moederdag! Je kunt eigenlijk nooit fout gaan met bloemen. Kies haar favoriete bloemen of ga voor een kleurrijke mix die haar dag zal opfleuren. Voeg een persoonlijke boodschap toe om haar te laten weten hoeveel ze voor je betekent.

10% korting bij Schoone Flowers and More

Geef je moeder wat tijd voor haarzelf. Tijdens een schilderworkshop kan ze lekker creatief bezig zijn en helemaal tot rust komen. Met de hulp van de ervaren begeleiding kan ze een prachtig kunstwerk maken. Of boek de workshop voor twee! Maak mooie herinneringen terwijl jullie samen nieuwe vaardigheden leren.

10% korting bij Atelier In de Hoge Hoed

Iedere ZaansePas-houder ontvangt €10,- als tegoed op de pas, wat het perfect maakt voor wie nog op zoek is naar iets speciaals voor Moederdag. Trakteer haar op een bloemetje, iets van chocolade of andere heerlijkheden, of zet hem in als korting op een ontspannende massage. Allemaal binnen handbereik met je ZaansePas. 

Kijk hier voor meer informatie over het Zaanse tientje.

Geef op Moederdag een ZaansePas cadeau. Dan kan je moeder het hele jaar door gratis of met korting leuke dingen doen. Bestel de ZaansePas hier.

Deel dit artikel op: