Beeldmerk-logo_ZaansePas

Zoveel gratis op één pas

25 juni 2024

De ZaansePas opent de deur naar talloze lokale kortingen en voordelen. En de leukste verrassingen? Dat zijn natuurlijk de verrassingen die je helemaal niets kosten! Van heerlijke traktaties tot handige diensten, ontdek hier zeven dingen die je gratis kunt doen met de ZaansePas.

Vind verkoeling bij Goemans IJscafé. Met je ZaansePas krijg je hier een gratis bolletje ijs. Kies je favoriete smaak uit de kleurrijke vitrine en geniet. Een perfecte manier om jezelf te verwennen op een zomerse dag.

Gratis bolletje ijs bij Goemans IJscafé

Smaakt dat naar meer? Dan wandel je gewoon even door naar Bubble House. Ook hier proef je gratis een van de verrukkelijke smaken. Geniet van een tweede ijstraktatie of bewaar het bolletje ijs voor een andere zonnige dag.

Gratis bolletje ijs bij Bubble House

Heb je regelmatig last van moeheid en hoofdpijn? Misschien ligt het wel aan je ogen. De oogspecialisten van Oogwereld Jongsma zoeken uiterst nauwkeurig uit hoe het met jouw zicht is gesteld.

Gratis oogmeting bij Oogwereld Jongsma

Neem je ZaansePas mee naar Kidsbank Wormerveer. Hier mag je gratis maximaal 5 kledingstukken of speelgoedartikelen uitzoeken. Een leuke verrassing voor de kids!

Gratis kleding en speelgoed bij Kidsbank Wormerveer

Geniet van een echte Hollandse pannenkoek bij Restaurant De Kraai. Groot, lekker en vers voor je gebakken. Je bent van harte welkom in het oud-Hollandse restaurant of op het zonnige terras op de Zaanse Schans.

Gratis pannenkoek bij Restaurant De Kraai

Heb je het Zaanse tientje al ontdekt? Met een tegoed van tien euro heb je de vrijheid om iets leuks te doen of kopen bij deelnemende ondernemers. Een Zaans cadeautje voor jezelf! Of gebruik het om iemand anders te verrassen.

Beleef de Zaanstreek met het Zaanse tientje

Geef je favoriete kleding of schoenen een tweede leven. Met de ZaansePas krijg je tien euro om te besteden aan een reparatie bij verschillende kleding- en schoenmakers. Lekker duurzaam en je hoeft geen afscheid te nemen van je lievelingsitems!

Laat je kleding of schoenen repareren

Heb je nog geen ZaansePas? Bestel hem snel.

Deel dit artikel op: