Beeldmerk-logo_ZaansePas

Zoveel goede voornemens op één pas

1 januari 2024

Het is alweer 2024! Een nieuw jaar, een nieuwe start en een nieuwe kans om eindelijk eens je goede voornemens vol te houden. Wat zijn jouw doelen voor dit jaar? Ontdek een nieuwe hobby, werk aan je conditie, spreek vaker af met vrienden of maak wat meer tijd voor jezelf. Met de ZaansePas is er ook in het nieuwe jaar weer genoeg te doen. Wat zijn jouw plannen voor 2024?

Meer bewegen of vaker sporten is een van de populairste goede voornemens. Volg eens een les boksen of kickboksen. Deze uitdagende sporten zijn een combinatie van cardio- en krachttraining. Zweten gegarandeerd!

Met je ZaansePas krijg je 50% korting op een proefles >

Wil jij dit jaar vaker je stappendoel halen? Maak dan van je wandeling een waar avontuur. Met SmartWalk ga je te voet op verkenningstocht. Onderweg ontdek je alle verborgen juweeltjes en interessante weetjes. Gezond én informatief dus!

Met je ZaansePas krijg je 25% korting op een SmartWalk >

Zit jij ook altijd mee te tikken als je een leuk liedje hoort? Misschien is drummen dan wel helemaal jouw ding. Dit is je kans! Leer drummen bij Drumschool Carel Vrieling. De coördinatie die je nodig hebt om te drummen, is ook nog eens een goede uitdaging voor je hersenen. 

Met je ZaansePas krijg je 10% korting op drumlessen >

Ontspanning is ook belangrijk. Met alle drukte en stress van het dagelijks leven komen we niet altijd aan ontspannen toe. Plan dit jaar genoeg tijd voor jezelf om echt tot rust te komen.

Met je ZaansePas krijg je 15% korting op een ontspannende massage of beautybehandeling bij YurtLife >

Wist je dat sociaal contact heel goed voor je is? Je stress neemt af, je voelt je gelukkiger en je krijgt meer inspiratie en energie. Reden genoeg dus om wat vaker met je vrienden bij te praten, bijvoorbeeld onder het genot van een hapje en drankje bij Liberté.

Met je ZaansePas krijg je het hele jaar door 10% korting >

Heb je nog geen ZaansePas? Bestel hem snel.

Foto: Bart Homburg / [email protected]

Deel dit artikel op: