Beeldmerk-logo_ZaansePas

Speciaal cadeautje voor ZaansePas-houders

6 mei 2024

De ZaansePas introduceert een bijzonder cadeautje voor zijn pashouders: het ‘Zaanse tientje’. Deze week ontvangen ZaansePas-houders €10,- op hun pas om te besteden bij geselecteerde lokale ondernemers. De actieperiode staat in het teken van lokale verwennerij.

Met het Zaanse tientje kunnen pashouders zichzelf of iemand anders trakteren op een bloemetje, iets van chocolade of andere heerlijkheden, of inzetten als korting op een ontspannende massage. Deze speciaal geselecteerde verwenopties zijn allemaal binnen handbereik door simpelweg de ZaansePas te gebruiken.

De actieperiode loopt tot en met 30 juni 2024, wat het perfect maakt voor wie nog op zoek is naar iets speciaals voor Moederdag of een attentie wil kopen voor Vaderdag.

De ondernemers die deelnemen zijn enthousiast en verheugen zich op het verwelkomen van nieuwe en bestaande pashouders. De actie is een mooi voorbeeld van hoe de ZaansePas niet alleen voordeel biedt aan pashouders, maar het initiatief moedigt ook aan om lokaal te winkelen.

Kijk hier voor meer informatie over het Zaanse tientje en een lijst van deelnemende ondernemers.

Heb je nog geen ZaansePas? Bestel hem snel.

Deel dit artikel op: