Beeldmerk-logo_ZaansePas

Ondernemer in het zonnetje: Bloementuin aan de Zaan

15 juni 2024

Regelmatig zetten we een ondernemer van de ZaansePas in het zonnetje. Dit keer spreken we met Wendy, Saskia en Corina van Bloementuin aan de Zaan, een bloemenwinkel in Zaandam die al sinds 2015 de Zaankanters voorziet van prachtige bloemen en planten. De dames delen hun ervaringen en vertellen hoe zij bijdragen aan het lokale winkelplezier.

Natuurlijk! We zijn al sinds 2015 gevestigd in Zaandam. We zitten nu op onze derde locatie, aan de voorkant van de Verkadefabriek. Hier verkopen we planten voor binnen en buiten, bossen bloemen, bijzondere boeketten en losse bloemen. Mensen kunnen ook hun eigen vaas of pot meenemen en dan maken wij er iets moois van. Onze creativiteit zie je terug in ons aanbod en de combinaties die we maken.

De ZaansePas is een geweldige manier om nieuwe klanten te bereiken. Als ondernemer in de Zaanstreek kun je meedoen door een leuk aanbod te bedenken, zoals een korting. De ZaansePas brengt deze actie onder de aandacht van pashouders. Bij ons krijgen pashouders bijvoorbeeld 10% korting op bloemen en planten. Deelname is voor ons als ondernemers helemaal gratis.

We waren meteen enthousiast toen we hoorden over de actie met het Zaanse tientje. Deze actie biedt extra voordeel voor pashouders en moedigt lokaal winkelen aan. Dat ondersteunen wij natuurlijk van harte.

De actieperiode in mei en juni was top. We hebben veel blije pashouders in onze winkel gezien. Het is leuk om mensen te verwennen met een kleurrijk boeket of een mooie plant. Dit soort acties maken het winkelen extra leuk en bijzonder.

Koop lokaal! Het is goed voor de lokale economie en je steunt daarmee de kleine ondernemers in je eigen buurt. En vergeet niet je ZaansePas te gebruiken voor leuke kortingen en acties!

Je vindt Bloementuin aan de Westzijde 172A in Stadshart Zaandam.

Deze maand komt er een nieuw thema aan, met nieuwe ondernemers én een nieuw tientje. Bloementuin aan de Zaan is ook weer deelnemer. Hier vind je meer informatie over het Zaanse tientje.

Heb je nog geen ZaansePas? Bestel hem snel.

Deel dit artikel op: