Eten neemt bij de Grieken een belangrijke plaats in. Vaak gebruiken Grieken twee warme maaltijden op een dag, thuis of in een taverna, bij voorkeur met grote gezelschappen. In de Griekse keuken wordt gebruikgemaakt van verse ingrediënten, zoals aubergines, courgettes, tomaten en kruiden zoals mint, oregano, peterselie, tijm en kaneel, bonen en brood. Typisch Griekse gerechten als tzatziki, dolmadakia, moussaka en gyros hebben Nederland inmiddels veroverd. En terecht!
Samen met een aantal andere enthousiaste deelnemers ga je onder begeleiding van een ervaren kok een authentiek Grieks vijfgangenmenu bereiden. Arbeidsintensief, maar meer dan de moeite waard… Ook het gezamenlijk tafelen na gedane arbeid is zó Grieks, gezellig en ongedwongen!
Inclusief in het arrangement:
Exclusief in het arrangement:
Programma:
Heeren van de KooK
Ambachtstraat 41
5481 SM Schijndel
Voor meer informatie: www.heerenvandekook.nl
Werkwijze
Check de kookagenda op onze site www.heerenvandekook.nl. Reserveer en bevestig vervolgens de dag van jouw voorkeur via [email protected].
Voorwaarden
Aanbieder: